Een nieuwe telefoon kopen voor kantoorpersoneel hoeft niet altijd te betekenen dat je een fortuin kwijt bent. Het is namelijk ook gewoon mogelijk om een telefoon voor een veel lagere prijs te kopen. We hebben het dan over een refurbished toestel. In deze tekst gaan we kijken waarom het een goed idee is om een refurbished iphone aan te schaffen.

Wat is een refurbished toestel?

Een refurbished apple is een toestel wat al eens door iemand gebruikt is. Het toestel is dus tweedehands, maar wat het anders maakt dan een andere telefoon is dat hij van binnen geheel vernieuwd is. Het kan best zijn dat je aan het uiterlijk van de telefoon ziet dat hij gebruikt is. Hoe goedkoper je de telefoon koopt, hoe groter de kans dat je ziet dat er gebruikssporen op de telefoon zitten, maar dat maakt het gebruik van de telefoon natuurlijk niet minder handig. Zoals we aangaven is de telefoon geheel vernieuwd van binnen en wanneer je de telefoon dus gebruikt, valt het idee van een tweedehands toestel geheel weg.

De voordelen van een refurbished iphone

Het eerste voordeel is dat je geen dure maandelijkse kosten hoeft te betalen. Je kunt de telefoon vaak kopen zonder dat je deze in een maandelijks abonnement moet nemen. Deze zijn namelijk vrij duur omdat je niet alleen voor de belminuten en het internet betaalt, maar ook voor de kosten van de telefoon zelf. Een refurbished toestel is namelijk veel goedkoper. Dat komt natuurlijk omdat de telefoon niet geheel nieuw is. Daardoor kan hij veel goedkoper aangeboden worden dan een geheel nieuwe telefoon. Een ideale oplossing dus. Daar komt bij kijken dat er alsnog sprake is van garantie. Mocht er toch iets over het hoofd gezien zijn, kan de telefoon gewoon vervangen worden of gerepareerd worden.

Tot slot

Mocht je dus op zoek zijn naar een goedkopere manier om er voor te zorgen dat je kantoorpersoneel een nieuwe telefoon kan kopen dan is een refurbished toestel altijd een goed idee. Hierdoor heb je namelijk veel goedkoper een goede telefoon die geheel nieuw van binnen is. Het personeel kan gebruik maken van de telefoon waardoor zij veel minder geld hoeven te betalen voor de telefoon terwijl zij wel een gloednieuwe telefoon hebben. Daar komt natuurlijk bij kijken dat er sprake is van garantie waardoor de zorgen ook nog eens weggenomen zullen worden uiteindelijk.