De zomer komt er weer aan en dit is de ideale periode om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Naast de populaire en welbekende borrels, is het ook mogelijk om een activiteit te organiseren. Van sporten tot aan spelletjes spelen. Het zijn stuk voor stuk leuke manieren om collega’s beter te leren kennen. Wil je graag wat inspiratie? In dit artikel bespreek ik de leukste bedrijfsuitjes in de zomer. 

Een boot huren 

In de zomer zijn we het liefst zoveel mogelijk buiten te vinden. Eén van de leukste bedrijfsuitjes is dan ook om een boot te huren. Naast dat het hartstikke gezellig is om samen met collega’s te gaan varen, is het ook een goede manier om een stad te ontdekken. Ga bijvoorbeeld samen met je collega’s varen door de grachten van Amsterdam of Leiden en maak het bedrijfsuitje compleet met het voorbereiden van allerlei hapjes en drankjes. 

Barbecueën

Vrijwel iedereen houdt ervan om in de zomer lekker buiten te barbecueën. Dit is ook de reden waarom veel bedrijven ervoor kiezen om gezellig een barbecue te organiseren. Het voordeel van een barbecue is dat iedereen zelf mag bepalen wat hij of zij eet. Zo is het mogelijk om iedereen zelf eten mee te laten nemen of om een gevarieerd barbecue pakket te bestellen. Wil je graag iedereen beter leren kennen? Dan raad ik het zeker aan om alle gezinsleden ook uit te nodigen. Om de kinderen te vermaken, is het mogelijk om bijvoorbeeld een springkussen te huren.  

Spelletjes spelen in teamverband

Door de weeks werk je waarschijnlijk vijf dagen lang samen met je collega’s. Wanneer je al een lange tijd samenwerkt is de kans groot dat jullie gaandeweg al een band hebben opgebouwd, maar met nieuwe collega’s een stuk minder of nog helemaal niet. Door leuke bedrijfsuitjes, zoals spelletjes spelen, zal jullie banden ongetwijfeld een stuk beter en persoonlijker worden. Ik raad aan om te gaan poldersporten of paintballen. Naast dat dit voor hilarische moment zorgt, geeft het ook ontzettend veel plezier. 

Sportactiviteiten

Naast spelletjes spelen in teamverband is het ook erg leuk om sportactiviteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan een roeiwedstrijd, voetbalwedstrijd of in teams tennissen. Zo leer je elkaar beter kennen en zul je uitgedaagd worden om goed met elkaar samen te werken. Het is ook mogelijk om er een klein toernooitje van de maken. Bijvoorbeeld de winnaar krijgt een prijs en de verliezers moeten een drankje aanbieden aan de andere collega’s.